RIBE 22. veljače – 20. ožujka

RIBE 22. veljače – 20. ožujka

Iako caruje na samom početku godine, riba je po zodijaku posljednji od svih horoskopskih znakova. I baš je to možda razlog što je tako ranjiva, nježna, romantična i nadasve osjećajna duša. Jer riba je najemotivniji od svih horoskopskih znakova i to ne samo na način da je pretjerano osjećajan partner već i da emociji daje prednost pred logikom i zdravim razumom. Često će zbog ove svoje osobine biti neshvaćena od okoline, možda i povrijeđena, a onda se posve očekivano zavući u svoj intimni svijet gdje će o svemu dugo promišljati, odajući na van sliku osobe melankoličnog i depresivnog stanja i one koja često mijenja raspoloženja. Ako se tako nešto dogodi, tada možete biti sigurni da ste svoju ribicu nečime povrijedili. U protivnom u ribi možete imati nježnog partnera i životnog suputnika koji će vas obasipati svojom ljubavlju svakodnevno, uvijek vam istovremeno čuvajući leđa. Ali isto tako i vašoj djeci koju naprosto obožava.

Pa iako bi se od ovog znaka moglo očekivati da možda, zbog spomenute nježnosti i pretjerane osjetljivosti, i nije neki poslovni suradnik i radnik, stvarnost je potpuno suprotna. Da, riba će se i u poslu voditi od sebe neodvojivom intuicijom, ali baš to će joj pomoći da vječito vuče dobre poslovne poteze i radi „kao sat“. Jedino što od nje nećete moći očekivati jest da ju gurnete na prvu crtu obrane ili joj date da vodi glavnu riječ. Riba je samozatajna i učinit će jednostavno sve, ali joj publicitet ni javna priznanja nisu potrebni pa je najbolje pustiti ju da radi iz sjene. Jer riba je više povodljiva za drugima i onomu što rade, no što je sama spremna preuzeti ulogu vođe u bilo čemu.

I ne treba joj zamjeriti, jer ovom emotivcu to je način samozaštite zbog kojeg joj je jednostavno lakše ploviti kroz život!

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=pisces